Enkele reacties, soms per mail of post ontvangen of aangetroffen op Facebook

Goedemorgen Henny,

 

We wilde je nog even heel erg bedanken voor gisteren. We vinden het super hoe je het hebt gedaan. We kregen veel complimenten van vrienden en familie over je. En bedankt dat je deel wilde uitmaken van onze grote dag.

 

Groetjes

 

 

Dees en Aislinn

 

Beste Henny

We willen je nogmaals hartelijk bedanken voor de leuke en mooie manier waarop je onze trouwceremonie deed. Het voelde heel oprecht voor ons. Liefs Bastiaan en Rachel  

 

Beste Henny,

Wij willen jou bedanken voor de mooie ceremonie van vorige week. wij en de gasten hebben genoten. Veel van de gasten kwamen nog naar ons toe hoe leuk je het had gedaan. Nogmaals dankjewel. Wij kijken terug op een prachtige dag. Groetjes H en C

 

Onze dag is nog een beetje specialer gemaakt door deze lieve, leuke en vriendelijke man! Hij heeft ons op ons gemak gesteld en zorgde voor een fijne sfeer.

Jelle en Noreen

 

Beste Henny,

Graag willen we je bedanken voor de prachtige huwelijksceremonie die je verzorgd hebt.

Je leuke verhaal en de omgang met de bruidskinderen waren geweldig

 

Tony & Yvonne

Hoi Henny

We zijn inmiddels alweer 2 weken verder, maar ik wilde je nog graag bedanken.  

Ik vond het echt een hele mooie trouwceremonie. Ik heb van heel veel mensen teruggekregen dat ze het zo goed vonden dat je de ceremonie niet zo stijfjes had gedaan. Mijn complimenten hiervoor, want ik weet dat het voor jou ook niet makkelijk was, aangezien er zoveel bekenden in de zaal zaten.

Stefan, aanwezig als getuige

 

Op Facebook gevonden:

Ik spreek uit ervaring!
Henny is de beste ambtenaar...Had niemand anders gewild

Bea en Jörg

 

Bij deze willen wij je nog bedanken voor de mooie woorden tijdens onze ceremonie in het gemeentehuis! Het was voor mij het mooiste moment van de dag, omdat je alles zo mooi had omschreven over ons. Over de Lotus , de nationale feestdag van Brazilië wat we zelf nog niet eens wisten. De vertaling van het nummer Long, long journey die je er in verwerkt had, het laatste nummer van het jongetje van het feest…..ja het was echt ontzettend mooi!!!! Ook voor de kinderen was het ook leuk dat ze mochten tekenen. Het was echt een perfect moment van de dag . Ook de gasten vonden dat je het heel goed gedaan had, dat je het echt gepersonaliseerd en je er in verdiept had. Dank je wel,

 

Peter en Ellen

  

Beste Henny,

We wilde je via deze weg nogmaals bedanken voor de mooi ceremonie! Het was echt een droomdag. We vonden het zelf echt heel super, ook de tips die je gaf over de plaatsing van de stoelen was geweldig. En uw stuk was leuk, gezellig maar toch een beetje formeel. Precies goed. Naderhand hoorde we ook van al onze gasten dat ze het een geweldige ceremonie vonden en hoe leuk u het gedaan had. Deze dag vergeten we mede dankzij u nooit meer! Bedankt!

Met vriendelijke groeten,

Ingrid en Rob

 

Hallo Henny,

Wij kunnen terugkijken op een schitterende trouwdag. Mede dank zij jouw bijdrage is het een super fantastische dag geworden. Wij en de aanwezige gasten vonden de ceremonie mooi en netjes gedaan, dus is een compliment op zijn plaats.

 

Vriendelijke groet,

Randy & Ineke

 

Beste Henny,

Wij willen je hartelijk danken voor de plechtigheid, door jou is hij prachtig en onvergetelijk geworden.  We hebben heel veel complimenten gehad, over de bijzondere wijze van de ceremonie.

Precies zoals we wilden, luchtig met een knipoog. Nogmaals bedankt! Wij wensen jouw en je gezin het aller beste voor het nieuwe jaar en dat je nog maar veel paren in het echt mag verbinden. 

 

Met vriendelijke groeten,

Lenny & Gijs

  

We hebben het als een fijne en ontspannen ceremonie ervaren en het omgaan met onze zoon Dex was helemaal top! Met als hoogtepunt natuurlijk DE handtekening J.

Roland en Sabine

 

Dhr. Boers kwam geheel voorbereid en keurig op tijd aan voor ons voorbereidingsgesprek. Hij gaf nog een aantal goede tips mee. De ceremonie was geheel naar onze wens. Leuke, zachtaardige man.

Mason en Rebecca

 

Henny is erg prettig in de omgang en geeft duidelijke adviezen om de eigen wensen en eisen beter inzichtelijk te krijgen. Tevens heeft hij de ceremonie prima uitgevoerd passend op het publiek, aan empathie geen gebrek. Dank voor je toewijding Henny.

 

Groet,

Veronique en Koen

 

Wij hebben de ceremonie als fijn ervaren. Het was heel persoonlijk en ontspannen en er werd ook gelachen tussendoor wat wij erg leuk vonden.

Carli en Wierd

 

 

Ondanks het druilerige weer was het een bijzondere dag voor ons. Henny heeft deze dag voor ons en onze naasten leuk en informeel aangekleed. We hebben deze knus beleefd en we dragen deze voor altijd met ons mee.

Mirella en Jeroen.

  

Een prachtige ceremonie door Henny op onze trouwdag! Heel persoonlijk en informeel, hij wist continu de aandacht vast te houden en zo nu en dan iedereen aan het lachen te krijgen. We hebben ontzettend genoten, heel erg bedankt!

 

Anneke en Dennis

 

   

 

De ceremonie was persoonlijk, gezellig….precies zoals we het wilde!  Zelfs gasten vonden het een leuke dienst, niet zo “burgerlijk”.  We vinden het super dat je zo goed meehielp met de kindjes. Al met al kijken we er met een grote glimlach op terug!!

Groetjes Familie Van K.

 

 

 

 

Ons kennismakingsgesprek was al gelijk goed. Het was gezellig, ontspannen en informatief. De klik was er meteen. Voor vragen kon ik je via alle kanalen bereiken, whatsApp, telefoon, mail niks was teveel en geen vraag was te gek. Je dacht goed mee en had goede adviezen en liet ons nadenken over punten waar we nog niet bij stil hadden gestaan.  

 

Super ceremonie gehad dankzij jou! Je verhaal was kort, krachtig en interessant om naar te luisteren. Precies wat wij wilde! Super fijn hoe je onze kinderen bij de ceremonie hebt betrokken en hoe je de tijd hebt genomen voor ze.   

 

Het is dat ik niet meer ga trouwen  anders zou ik je weer kiezen haha!

Bijke en Ronny

 

 

Beste Henny

Wij willen je ontzettend bedanken voor de mooie, persoonlijke ceremonie.
Waar wij op een zeer prettige manier op terug kijken. 

 

Je hebt ons van te voren zo op ons gemak gesteld dat wij optimaal hebben kunnen genieten van de ceremonie.

Bob en Laura

 

Wat heb jij ons huwelijk bijzonder gemaakt! Fantastisch hoe jij de ceremonie gehouden hebt. 1000x dank! 

Richard en Marloes 

 

 

 

Mocht je het leuk vinden, hier heb je de foto's waar jij op staat van onze bruiloft!  

Ik vind die met Evy erbij erg bijzonder! 

Nogmaals super bedankt dat je erbij was op onze dag! Je hebt alles super gebracht!

 We hadden geen betere ambtenaar kunnen wensen!

 

Groetjes Tom, Yvonne en Evy 

 

We hebben een geweldige dag gehad met een prachtige ceremonie.

Je hebt het heel leuk gedaan, bedankt daarvoor.

heel veel mensen hebben er nog iets over gezegd, dat we een goede ambtenaar hadden uitgekozen, dus wie weet volgen er nog meer bruiloften in Herpen.

 

Dave en Daniek   

 

Beste Henny, 

We willen je graag bedanken voor de prachtige ceremonie van gisteren. Een onvergetelijke dag waar jij een fantastische bijdrage aan hebt geleverd en we hebben hierover vele mooie complimenten mogen ontvangen. Bij deze gaan ze dan ook jouw kant op. 

met groet,

Jacqueline & John

 

Dag Henny,

Inmiddels zijn we bekomen van de trouwerij en de familiedag. Mede dankzij jou is dit voor ons een super leuke dag geworden. Nogmaals bedankt voor jouw persoonlijke inbreng, humor en de zorg waarmee je dit hebt ingevuld. Groetjes Erika en René.

 

Beste Henny,

Gisteren hebben we met recht de mooiste dag van ons leven gehad. De ceremonie in de kapel was echt fantastisch ondanks dat het natuurlijk reuze spannend was allemaal. We hebben een hoop leuke en positieve reacties gehad over de manier waarop je de ceremonie hebt begeleid. Ook erg leuk hoe je oma nog even extra aandacht gaf. 

Wij willen je nogmaals heel hartelijk danken voor de fantastische herinneringen die je ons hebt gegeven.

Groeten 

Franjo en Cynthia

 

Hoi Henny, wat een avond! Het was eigenlijk gewoon perfect zo.. Intiem en super gezellig! De kinderen hebben genoten en wij ook! De ceremonie was ook precies zoals het bij ons past. We hebben ook van velen gehoord dat je de ceremonie zo mooi deed. We willen je nogmaals super bedanken!

Roel en Steffi

 

 Hallo Henny we willen je nog even bedanken voor de leuke ceremonie die je ons bezorgd hebt.  Wij, maar ook de gasten, vonden het een hele mooie en ook leuke ceremonie. Je wist er een mooi en ook leuk gebeuren van te maken, goed en mooi verhaal en zeker ook leuke interactie.

 

We waarderen het echt. Onze Dank !!

 

Henny Bedankt voor de mooie woorden, alle tijd en energie. We hebben een mooie voltrekking van ons huwelijk gehad, en daar was iedereen het over eens. Interactief, informeel en gewoon echt, Dank je wel 

 

Hoi Henny,

 

Hierbij wat mooie foto's van jou! Wij willen jou bedanken voor de super mooie, persoonlijke en warme ceremonie. Groetjes,

 

Beste Henny

Hartelijk dank voor het meeleven, meedenken en de prachtig verzorgde  avondceremonie  bij ons huwelijk.

wij hebben een geweldige avond gehad.

Lieve groet E en M

 

Beste Henny, wij willen jou bedanken voor de mooie ceremonie van vorige week. Wij en de gasten hebben genoten. Veel van de gasten kwamen nog naar ons toe hoe leuk je het had gedaan. 

 

Nogmaals dankjewel. Wij kijken terug op een prachtige dag! Groetjes, Chris en Hester

 

Goedeavond Henny,

Hartstikke bedankt voor de mooie ceremonie van gister!. Precies zoals we het wilden top!

 

 

Reacties op ceremonies