Vrije locaties door heel Nederland

Bij de meeste gemeenten wordt  het burgerlijke huwelijk gesloten in de trouwzaal in het gemeentehuis. Veel gemeenten hebben daar verschillende, andere erkende,  locaties voor.

In heel veel  gemeenten is het  ook mogelijk op eigen gekozen, niet gemeentelijke locaties, te trouwen. Ik heb daardoor al huwelijken gesloten in verschillende gemeenten en op heel veel verschillende locaties. De locaties varieerden van een boot, een gemeenschapshuis, een eigen tuin  of een feestzaal. Zelfs heb ik een keer een huwelijk gesloten midden in een natuurgebied.

Voor een eigen gekozen locatie of een huwelijk in een andere gemeente kan men, of moet men, soms kiezen voor een eigen trouwambtenaar. Het maakt dus niet uit waar jullie trouwen, Jullie kunnen mij voor een huwelijk of registratie in  elke locatie of gemeente  benaderen.

N.B. Sommige gemeenten stellen wel extra voorwaarden. informeer daarom eerst bij jouw gemeente naar de (on)mogelijkheden

 

Buitenlocaties.

 

Sommige locaties kennen ook de mogelijkheid om bij goed weer in de tuin te trouwen. Heel bijzonder is het natuurlijk om in je eigen tuin te trouwen. Onderstaande foto's geven van vrije locaties een kleine impressie.

Voor meer info zie Links met de websites van de diverse locaties waar ik huwelijken heb mogen sluiten.